BIG SUPPORT FOR GREAT EVENT

Case Study / Projekt # 4 / Advent iz davnina, Slavonski Brod 2020.

Klijent

Godina

Kategorija

Covid-19 redar je doveo u pitanje montažu misleći da se radi o touch screen display-ima u javnom prostoru… znali smo da vizuali izgledaju atraktivno, ali nas je ipak zatekao...

Izazov

Koncept

Rezultat

Play Video

Benefit

Klijent

Jako mi je važno sačuvati specifičnost mog umjetničkog koncepta i vizualnog koda, a Gigant me u tome prati, razumije i strpljivo pomaže svojim iskustvom i poznavanjem tehnologije izrade scenografskih elemenata, digitalnih obrada i digitalnog tiska, kao i korištenja adekvatnih materijala, kada je opravdano naprednih, no kada je opravdano i klasičnih tehnologija izrade.

Na tom tragu Gigant tim pretvara moje dizajnerske koncepte i pripovjedne ideje u prostornu i scenografsku realnost i to uvijek u pravilu u nemogućim rokovima i najčudnijim kombinacijama materijala i montažnih mogućnosti. Baš zato Gigant.

Od prvog dana kada smo se sreli te kroz zajednički rad i igru u kojima smo između ostaloga realizirali i zapaženu izložbu Teslopolis, pa sve do danas kada Moje Čarobne Misli i Gigant stvaraju bajkovite prostore priča na gradskim trgovima, o kojima izvještavaju najgledanije nacionalne TV emisije.
Helena Bulaja Madunić
kreativni direktor

Have no fear of perfection. You’ll never reach it.

_Salvador Dali